Direct contact leggen met dit lid? Klik hier om je gratis te registreren.

Bekijk profiel

Profiel

Voornaam

Emel

Gebruikersnaam

Emeltosun84

Over mij

Geslacht

Vrouw

Aanvullende informatie

Hii mijn naam is Emel. Ik heb een passie voor reizen. Ik ben in 2019 2 x in Amerika geweest. Oost kusten (  New York  Pennsylvania en Washington ) en west kusten ( Utah Arizona Nevada  Californië)  hierdoor is mijn passie voor Amerika toegenomen!   Ik wil weer reizen in Amerika 😃

De eerst volgende reis (zuidelijke staten) wil ik voor ong 3 weken een roadtrip maken te beginnen in:  Florida richting Georgia, Alabama, Mississipi, Arkansas, Oklohoma en Texas. Ik wil dan een auto huren,  lekker erop uit, ter plaatse  een hotel boeken,  cultuur snuiven, badplaatsen bezoeken, geschiedenis verkennen, eten en drinken.

Ik zou dan willen reizen met een reisgenote of met reisgenoten meerdere personen mv.  Leeftijd is maar een getal en maakt niks uit, zolang er een klik is!  Kosten zijn verdeeld op basis van aantal personen.

Uiteraard ben ik van plan om ná Corona :/ naar meerdere bestemmingen te reizen zoals nieuw zeeland Australië, Canada  en natuurlijk Amerika.

Ik ben reislustig met gevoel voor humor, sta altijd open voor nieuwe vriendschappen waarmee ik kan reizen. Ik ben heel down to earth en houd van simpel.  Verder  houd ik van stedentrips en zonvakanties.

Interesse?
Stuur me een berichtje

Gr Emel.

Reizen

Continent(en)

Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Oceanië