Home Reisforum Oproepen Zoek een leuke reisgenote om mee te gaan naar m’n echt leuke stekkie in Spanje

 • Zoek een leuke reisgenote om mee te gaan naar m’n echt leuke stekkie in Spanje

  Geplaatst door Rob op 15 mei 2022 om 02:50

  Zoek een leuke sportieve reisgenote om gezellig mee te gaan naar m’n leuke bescheiden stekkie in Spanje of een keertje dichterbij naar m’n mooie ‘hutje’ in Drenthe..

  Hallo leuke sportieve dames tot ca. 68 jaar… Ik ben gepensioneerd en ben dus ook zover om er heerlijk meer op uit te gaan. Bijvoorbeeld naar Spanje, Costa Blanca Noord, waar ik een leuk stekkie heb… maar alles is bespreekbaar toch 😉 Zoek daarom een leuke reisgenote om mee te gaan naar m’n leuke stekkie in Spanje toch 😉 Dit in eerste instantie op basis van vriendschap en respect voor de ideeën van beiden. Ook andere locaties zijn uiteraard bespreekbaar.

  Mijn verwachtingen * het vermogen om te geven en te nemen * vriendelijkheid, warmte, genegenheid en echt lief voor elkaar kunnen zijn.. en het vermogen/ de wil tot soms de nodige zelfreflectie….. en dat als je bij elkaar bent.. weten dat het goed is en je daar al positieve energie van krijgt, ook bij stiltes en je eigen ding kunt doen. Het gevoel met alles veilig te zijn bij elkaar…. herken je je een beetje in mijn visie…. hoop ik ?😀

  Rob antwoordde 1 dag, 22 uren geleden 1 lid · 0 reacties
 • 0 reacties

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.