Home Reisforum Oproepen Suriname en Costa rica

 • Suriname en Costa rica

  Geplaatst door Laurens op 5 mei 2022 om 18:36

  Over een maand vlieg ik naar Suriname om hier rond te reizen voor twee weken. Daarna vlieg ik door naar San José, in Costa Rica om daar een roadtrip te maken. Het lijkt me gezellig om dit samen met iemand te doen. Leeftijd en gender maakt voor mij niet uit. Als je intresse hebt om volledig mee te reizen of desnoods een deel ervan lijkt me dat super leuk. PS je moet wel tegen regen kunnen, want het kan in deze periode veel regenen in Suriname. Data staan nog niet super vast en er is ook nog niks geboekt.

  • Dit onderwerp is bijgewerkt 1 week, 4 dagen geleden door  Laurens.
  Iris antwoordde 1 week geleden 3 leden · 3 reacties
 • 3 reacties
 • Maxime

  Lid
  6 mei 2022 om 01:50

  Hee ik zit nu een maandje in mexico tot 1 juni, en wil dan wel door naar een ander land toe! Ben je niet meer geïnteresseerd in een land waar het niet zo veel regent?

  • Laurens

   Lid
   7 mei 2022 om 10:11

   Minder regen is altijd fijn, wat stel je voor?

 • Iris

  Lid
  9 mei 2022 om 13:23

  Hi Laurens! Helaas kan ik deze periode niet mee op reis, maar ik ben zelf 2 jaar geleden naar Suriname geweest en ik heb nog nooit zo’n fantastische vakantie gehad! De mensen, de sfeer, het weer (want ik ben buiten het regenseizoen gegaan ;)), het eten. Als je de kans krijgt om met locals op te trekken en inheemse dorpjes te bezoeken (met gids) zou ik dit zeker aanraden! Ik wens je heel erg veel plezier 🙂