Home Forum Oproepen 1-2 weken combi relax/actief/natuur aug’ 21

 • 1-2 weken combi relax/actief/natuur aug’ 21

   Wouter bijgewerkt 6 maanden geleden 2 leden · 2 berichten
 • Rob

  Lid
  18 juli 2021 om 10:03

  hi!

  net als zovelen wil ik na alle ‘corona-ellende’ er toch nog even graag tussenuit. Het plan is dit te doen ergens in de 1ste 3 weken van Aug’. Mijn voorkeur gaat uit naar de natuur (bergen/bos/water) waar je enerzijds even lekker tot rust kunt komen/afschakelen maar anderzijds ook de optie aanwezig is om even lekker actief te zijn (bijv. hiken/biken/zwemmen). Maar lekker eten en een goede borrel zijn ook een must ;-), en het gezelligste is natuurlijk als je dit met iemand kunt delen! (maar in dit geval ook de vrijheid hebt om even je eigen ding te doen)

  Definitieve keuze voor land heb ik nog niet gemaakt, maar voorkeur is wel in een natuurlijke omgeving, en beetje weg van de drukte (maar wel optie voor bijv. dagtrip) Bijv. agriturismo in Italië lijkt me wel iets, maar sta open voor andere land/suggesties. Afhankelijk van reiskeuze neem ik de auto/vliegtuig.

  Ik ben 35 jaar, nuchtere Bourgondiër waarbij op vakantie alles mag maar vooral niks moet. Mocht je nou denken klinkt als een goed plan, of meer willen weten, stuur me gerust een berichtje!

 • Wouter

  Lid
  21 juli 2021 om 21:53

  Hoi Rob,

  Ik denk dat onze wensen en voorkeuren op het gebied van vakantie redelijk overeenkomen. Zie mijn oproep:

  https://reisgenoot-zoeken.nl/forums/topic/avontuurlijk-sardinie-of-iets-anders-2/

  Ik hoor graag wat hoe jij erover denkt.

1 van 2 reacties

Start of Discussion
0 van 0 berichten June 2018
Nu

Nieuwe rapportage

Sluiten