twee vrouwen knuffelen boven op een berg

Vakantiemaatje zoeken? Deze mensen zijn wat voor jou!

Wil je een vakantiemaatje zoeken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Stop dan direct met verder kijken en gebruik ons handige platform vandaag nog. Wie weet ontmoet je vandaag nog online je ideale vakantiemaatje!

Waar beginnen met zoeken?

Het zoeken van een vakantiemaatje kan een flinke taak zijn. Want waar begin je nou precies met zoeken en naar wat voor iemand ben je eigenlijk op zoek? Je weet waarschijnlijk alleen dat je graag met iemand anders op reis wilt gaan, maar daar houd het dan ook bij op.

Wij willen je graag een handje helpen. Door middel van ons platform kun je mensen ontmoeten die net zoals jou graag op reis willen. Ook liever niet alleen. Maar wanneer je iemand wilt zoeken om mee te reizen, is het belangrijk dat je een goede connectie hebt met diegene. Je wilt elkaar eerst leren kennen en kijken of jullie dezelfde interesses hebben.

Denken jullie na over dezelfde bestemming(en)? En beschikken jullie over dezelfde normen en waarden? Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je met iemand een reis gaat plannen. Je wilt immers je vakantie niet verpesten door meningsverschillen onderweg. Dat zou jammer zijn van de ervaring als van het geld.

Om reizigers met elkaar te verbinden, is ons platform in het leven geroepen. Doordat je je gratis kan registreren is het heel erg makkelijk om met andere reizigers in contact te komen. Je ideale reispartner vinden is hierdoor een fluitje van een cent.

Waar moet je op letten?

Zoals hierboven genoemd hadden we het al over normen en waarden maar ook het hebben van dezelfde interesses. Maar allereerst is het veel belangrijker om iemand te vinden die dezelfde vertrekdatum in gedachte heeft.

Wanneer dit het geval is, kun je verder kijken naar wie deze persoon nou eigenlijk precies is. De vertrekdatum is namelijk bepalend of je überhaupt met diegene wel op reis kunt gaan. Veel mensen zitten verbonden aan werk of andere verplichtingen waardoor dit een belangrijke factor is.

Als dit eerste obstakel weg is, kun je eventueel al een ontmoeting plannen. Door elkaar goed te leren kennen, kun je ervoor zorgen dat je samen een prettige reis gaat beleven.

Water bij de wijn doen is één van de eigenschappen die goed van pas komt wanneer je een reis wilt gaan plannen met iemand die je online hebt ontmoet. Vaak matchen jullie eisen niet precies maar kan er door middel van een middenweg toch een leuke reis gepland worden.

Leer elkaar dus goed kennen, wees eerlijk over wat je graag wilt en probeer samen een oplossing te vinden om een reis te maken die jullie nooit zullen vergeten. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Vakantiemaatje zoeken? Bekijk onze grote ledenlijst!

Kan je niet wachten en wil je direct beginnen met een vakantiemaatje zoeken die bij jou past? Meld je dan vandaag nog helemaal gratis aan op ons platform en kom in contact met andere avonturiers. De leden op ons platform staan te wachten op mensen zoals jou. Waar wacht je nog op?

Wij wensen je heel erg veel succes toe met het zoeken van een vakantiemaatje!

Gerelateerde artikelen

De 6 beste luchtbedpompen in 2021

Sommige producten maak je leven écht een stuk makkelijker. Eén van die producten is bij uitstek een luchtbedpomp. Iedereen kent het volgende scenario vast wel; veel te lang bezig zijn met het opblazen van een luchtbed. Met een handmatige pomp werk je je flink in het zweet en met de mond opblazen is al helemaal…

De 7 beste reiskussens in 2021

Heb jij al een reiskussen? De kans is aanwezig dat je op zoek bent naar een nieuwe óf dat je juist nog nooit een reiskussen hebt gehad. Als het laatste het geval is, dan weet je nog niet wat je mist. Zeker als je lange reizen maakt, in de auto of per vliegtuig, is een…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Graag zou ik een wandelvakantie willen ondernemen en ben op zoek naar een reisgenoot man of vrouw.
    I v m COVID-19 lijkt het mij verstandelijk om in Nederland of Duitsland te beginnen.
    Ik ben een zelfstandige en sportieve vrouw van 66 jaar.

  2. Op zoek naar iemand die samen met mij een rondreis door china in juli 2020 wil gaan maken. Voorkeur een dame/vrouw. ben 66 jaar jong

Nieuwe rapportage

Sluiten