trektocht van mensen met backpack

Reisgenoten gezocht 60 plus? Deze mensen zijn wat voor jou!

Reisgenoten gezocht 60 plus? Stop direct met zoeken! Hier op Reisgenoot-zoeken.nl vind je veel 60 plussers die met jou op reis willen gaan. In dit artikel leggen we je precies uit hoe jij jouw ideale reisgenoot vind en ontmoet.

Waar beginnen met zoeken?

Wanneer je op zoek gaat naar een reisgenoot van 60 plus, kan dat nog wel eens moeilijk zijn. Waar begin je namelijk met zoeken? Je hebt wellicht al wat rond gevraagd binnen je eigen kringen. Denk aan je familie, vrienden of kennissen. Helaas heeft dit wellicht nog niet het gewenste resultaat opgeleverd: een reispartner van jouw leeftijd die graag met jou de wereld ontdekt.

Om zo iemand te vinden is dit platform opgericht. Op Reisgenoot-zoeken.nl vind je door middel van handige filters mensen uit jouw omgeving van dezelfde leeftijd. Het vinden van een 60 plus reisgenoot is hierdoor een eitje geworden.

Je kunt jezelf helemaal gratis registreren en vandaag nog beginnen met contact zoeken. In onze grote ledenlijst vind je namelijk duizenden avonturiers die graag met jou in contact willen komen. Start daarom vandaag nog met jouw zoektocht hier op ons gave platform!

Waar moet je op letten?

Als je iemand gevonden hebt, is het belangrijk dat je op een aantal punten goed gaat letten. Je kunt namelijk niet zomaar met iedereen op reis gaan. Belangrijk is, is dat je een geschikte vertrekdatum kiest. Veel mensen hebben namelijk nog verplichtingen zoals werk en/of kinderen waardoor zij niet zomaar elk moment op reis kunnen gaan. Gelukkig valt dat over het algemeen met 60 plussers mee. Toch is het belangrijk om dit goed te bespreken.

Wanneer een potentiële vertrekdatum duidelijk is, is het belangrijk om een aantal keer af te spreken in Nederland. Zorg dat je elkaar goed leert kennen en bespreek elkaars wensen en behoeften goed. Helaas zul je niet alles leuk vinden wat de ander wilt gaan doen, waardoor het heel belangrijk is om water bij de wijn te kunnen doen.

Vind een middenweg die voor jullie beiden prettig voelt en maak samen een duidelijke planning. Zo voorkom je dat je tijdens je reis tegen onprettige discussies aanloopt. Door alles op papier te zetten weten jullie beiden waar jullie aan toe zijn en zal de reis stukken prettiger worden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Reisgenoten gezocht 60 plus? Bekijk onze leden!

Klaar om op zoek te gaan naar reisgenoten van 60 plus? Registreer je dan vandaag nog helemaal gratis op ons platform. Zorg dat je je profiel zo compleet mogelijk invult en start vandaag nog met het ontmoeten van avonturiers zoals jou.

Wij wensen je veel succes toe met je zoektocht!

Gerelateerde artikelen

Vakantiemaatje zoeken? Deze mensen zijn wat voor jou!

Wil je een vakantiemaatje zoeken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Stop dan direct met verder kijken en gebruik ons handige platform vandaag nog. Wie weet ontmoet je vandaag nog online je ideale vakantiemaatje! Waar beginnen met zoeken? Het zoeken van een vakantiemaatje kan een flinke taak zijn. Want waar begin je nou…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ik overweeg om in april of mei 2022 een reis te doen naar Kazan, Rusland. Ben 72 jaar en heb last van etalagebenen, dus ik loop niet zo geweldig goed. Ik wil de stad en het land zien en voelen. Iets van het grote Rusland proeven. Een reisgenoot ziet dingen die je zelf in eerste instantie niet ziet of opvallen. En je kunt praten over je ervaring.

Nieuwe rapportage

Sluiten