trektocht van mensen met backpack

Reisgenoten gezocht 60 plus? Deze mensen zijn wat voor jou!

Zoek je reisgenoten van 60 plus? Stop direct met zoeken! Hier op Reisgenoot-zoeken.nl vind je veel 60 plussers die met jou op reis willen gaan. In dit artikel leggen we je precies uit hoe jij jouw ideale reisgenoot vind en ontmoet.

Waar begin je met zoeken?

Wanneer je op zoek gaat naar een reisgenoot van 60 plus, kan dat nog wel eens behoorlijke taak zijn. Waar begin je namelijk met zoeken? Je hebt wellicht al wat rond gevraagd binnen je eigen kringen. Denk aan je familie, vrienden of kennissen. Helaas heeft dit wellicht nog niet het gewenste resultaat opgeleverd; een reispartner die graag met jou de wereld ontdekt.

Om zo iemand te vinden is dit platform opgericht. Op Reisgenoot-zoeken.nl vind je door middel van handige zoekfilters mensen uit jouw omgeving van dezelfde leeftijd. Het vinden van een 60 plus reisgenoot is hierdoor een eitje geworden.

Je kunt jezelf helemaal gratis registreren en vandaag nog beginnen met contact zoeken. In onze grote ledenlijst vind je namelijk duizenden reizigers die graag met jou in contact willen komen. Start daarom vandaag nog met jouw zoektocht hier op ons platform.

Leg direct contact met 3286 reizigers zoals jij

Gratis registreren

Waar moet je op letten?

Als je iemand gevonden hebt, is het belangrijk dat je op een aantal punten goed gaat letten. Je kunt namelijk niet zomaar met iedereen op reis gaan. Belangrijk is, is dat je een geschikte vertrekdatum kiest. Veel mensen hebben namelijk nog verplichtingen zoals werk en/of kinderen waardoor zij niet zomaar elk moment op reis kunnen gaan. Gelukkig zal dit bij 60 plussers meevallen. Toch is het belangrijk om dit goed te bespreken.

Wanneer een potentiële vertrekdatum gekozen is, is het belangrijk om een aantal keer af te spreken. Zorg dat je elkaar goed leert kennen en bespreek elkaars wensen en behoeften goed. Helaas zul je niet alles leuk vinden wat de ander wilt gaan doen, waardoor het heel belangrijk is om water bij de wijn te doen.

Vind een middenweg die voor jullie beiden prettig voelt en maak samen een duidelijke planning. Zo voorkom je dat je tijdens je reis tegen onprettige discussies aanloopt. Door alles op papier te zetten weten jullie beiden waar jullie aan toe zijn en zal de reis stukken prettiger worden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Bekijk onze grote ledenlijst

Klaar om op zoek te gaan naar reisgenoten van 60 plus? Registreer je dan vandaag nog helemaal gratis op ons platform. Zorg dat je je profiel zo compleet mogelijk invult en start direct met het ontmoeten van reizigers zoals jij.

Wij wensen je veel succes toe met je zoektocht!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hoi leuke reisgenoot man ? Gender met veel humor en gezellig een terrasje pakken en zin in leuke dingen te doen net als ik😁
  Wil jij met mim mee deze mnd of volgende en of sept ? Kost je haast niets ik zou metmijn mazda
  Naar fr of It willen en een app huren of b en b
  Woon je omg of rond 20 km alkmaar ? Stuur mij een berichtje met je foto ik nerm contact met je op
  Ik kijk et naat uit groetjes Johsn

 2. Ik ben 73 maar heb een goede conditie. Ik ben breed geïnteresseerd, zowel cultuur als natuur en hou van op korte termijn te kunnen beslissen als er zich een leuk idee aandient. Bij wijze van spreken op een morgen opstaan en de week erop in Milaan voor het laatste avondmaal van Da Vinci staan of met een dagrugzak in Schotland lopen. Wie herkent dit?

 3. Ik ga in september as naar Suriname voor 2.5 weken. Ik ben op zoek naar iemand m/v die in die periode ook naar Su reist. Datum heb ik nog niet. Het enige wat je moet is je eigen reis boeken. Accomodatie is er. Liefst iemand die sportief en goed je zijn/haar vel zit. Dus geen klaage(st)er geen chagerijn, of zeurpruim.

 4. Ik overweeg om in april of mei 2022 een reis te doen naar Kazan, Rusland. Ben 72 jaar en heb last van etalagebenen, dus ik loop niet zo geweldig goed. Ik wil de stad en het land zien en voelen. Iets van het grote Rusland proeven. Een reisgenoot ziet dingen die je zelf in eerste instantie niet ziet of opvallen. En je kunt praten over je ervaring.