witte camper

Reisgenoot gezocht met camper? Begin hier met zoeken!

Zoek je een reisgenoot met camper? Dat kan nog wel eens een grote klus worden. Gelukkig ben je hier helemaal goed terecht gekomen. Wij gaan je een handje helpen. Droom je van een reis in een camper door de meeste avontuurlijke gebieden? Wie weet wordt deze droom binnenkort werkelijkheid. Met behulp van Reisgenoot-zoeken.nl zet je in ieder geval een stap in de juiste richting.

Waar begin je met zoeken?

Je wilt graag op reis gaan met een reisgenoot met camper. Samen met iemand de wereld ontdekken met het gemak van een camper die jullie voorziet van een rijdende slaapplaats. Ideaal om mee rond te trekken en toch een eigen plekje mee te nemen.

Maar waar ga je beginnen met het zoeken naar zo iemand? Op dit platform zit je helemaal goed. Hier vind je namelijk veel reizigers die net zoals jou op zoek zijn naar een reisgenoot. Het vinden van een gelijkgestemde persoon is hierdoor erg makkelijk en wie weet ga je binnenkort al op reis.

Zoeken doe je door gebruik te maken van onze geavanceerde filters. Zo kun je heel gericht zoeken naar iemand die goed bij jou past.

Zodra je iemand gevonden hebt is het belangrijk om het eerste contact te leggen. Van het een komt en het ander en zodoende zul je vaker afspreken om elkaar echt goed te leren kennen. Dit is belangrijk voor de basis van een goede reis. Zo wil je niet alleen beschikken over dezelfde wensen en behoeften maar ook hetzelfde denken over de tripjes die jullie willen maken.

Op één lijn zitten met iemand is van groot belang om vervelende discussies te voorkomen tijdens je reis.

Leg direct contact met 3286 reizigers zoals jij

Gratis registreren

Waar moet je op letten?

Zoals hierboven kort vermeld is het belangrijk dat je elkaar goed leert kennen. Echt goed. Je gaat met iemand voor langere tijd op reis wat het een en ander gaat kosten. Het zou daarom jammer zijn als een reis verpest wordt door onnodige discussies.

Spreek daarom vaak af zodat je iemand echt leert kennen. Op deze manier bouw je een band op die voor beide partijen prettig werkt.

Zodra de connectie er is, is het belangrijk om een vertrekdatum te bespreken. Niet iedereen kan zomaar een aantal weken ertussen uit. Denk aan verplichtingen zoals werk en/of kinderen.

Wanneer jullie overeengekomen zijn over een vertrekdatum, is het tijd om een reisplanning te maken. Water bij de wijn doen is hierbij essentieel. Je zult namelijk verschillende dingen willen doen op je reis, maar je reisgenoot denkt daar misschien anders over. Een compromis sluiten is daarom zeker geen slecht idee.

Bespreek dus op tijd je wensen en behoeften zodat je je hier tijdens je reis niet druk over hoeft te maken en je niet voor verrassingen komt te staan. Dat is wel zo fijn.

Bekijk onze grote ledenlijst

Wil je direct beginnen met het zoeken naar een reisgenoot met camper? Registreer jezelf geheel gratis op ons platform. Wie weet leg je vandaag nog contact met je ideale reispartner. Op ons platform staan de leden al klaar om met jou in contact te komen. Waar wacht je nog op?

We wensen je veel succes toe met je zoektocht!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Ik zou graag met een gezellige man met een camper op reis willen gaan voor of na zeisoen naar het zuiden van europa .Spanje/Portugal.

  vriendelijke groet Gemma

  1. hoi ik ben wil alleenstaand en ben heel reislustig heb een camper met met alles er op en aan ben een beetje bekend in spanje en portugal algarve
   zoek een gezellig maatje voor in het najaar september te reizen
   ik woon in tilburg en ben 76 jaar maar nog vitaal
   groetjes wil

 2. Ik reis met mijn camper ca 24 februari 2022 vanaf Benidorm terug naar Nederland. Wie gaat die kant ook op en wil samen oprijden. M vr gr Jan

 3. Goedemiddag, na een 2 jaar een bus camper met veel plezier gebruikt te hebben omgeschakeld naar een Fiat 280 integraal camper. Nu is het plan om in November ’21 richting Spanje te gaan en dan bijvoorbeeld begin januari weer terug te zijn. Ik heb geen moeite met alleen reizen, maar ook wl een smet een reisgenote door Spanje/Portugal gegaan en dat was toch ook gezellig. Dus….. welke dame heeft wel zin in een trip naar Spanje? Ook heel geschikt als jij bijvoorbeeld online werkt want ik heb voldoende stroom vanaf de zonnepanelen.
  Gegroet, Vincent

 4. Ik ben gezonde , vitale , vlotte vrouw van 72. Afgelopen 6 jaar naar 33 jaar in Ned. woon ik in Polen . Mis wat vrienden hier , zeker om op vakantie te gaan. Normalite heb ik geen probleem om allen te reisen , maar ik rij niet en daarom heb ik reisgenoot noodig.
  Polen is heel mooi, zeker door land wegjes te turen.
  Ik ben gemakkelijk in omgaan , kan goed koken , lopen tot 15 km per dag en heb goed humor.
  Herfst is zeer kleurrijke in Polen, late wij dit gaan bekijken !

  1. Hallo Elizabeth, ik ben Frans zoals je kunt zien. ik heb zelf een camper gehad en met pijn in mijn hart verkocht toen mijn vrouw een aantal ziektes kreeg en nu in een tehuis zit – ik kan moeilijk alleen zijn, laat staan alleen op vakantie, vandaar dat ik nu via de NKC zoek naar een reismaatje – misschien leuk om contact te leggen? groet Frans

 5. Hallo daar, ik heb onlangs een Adria S670 gekocht. Ik ben een weduwnaar van 70 jaar en zou graag in kontakt komen met een maatje m/v om samen op korte of langere reizen te gaan.
  Waarheen ??? Ik heb geen speciale voorkeur.
  Ik heb ervaring met caravans, dus jouw evt. Ervaring met campers zou welkom zijn.

  1. Ik ben fitte , gezonde vrolijke active vrouw van 72.
   Ik woon laatste 6 jaar in Polen naar 33 jaar in Ned. gewoond te hebben.
   Ik zoek reisgenoot om door deze prachtig land te trekken.

  2. Hallo,mijn naam is Riëtte en ik ben weduwe. mijn campermaatje is helaas in 2018 overleden.ik mis het camperleven enorm.ik ziek een gezellig maatje die met mij het avontuur aan wil gaan.ik bestuur de camper graag.

 6. Mijn campervan zoekt een vr. reisgenoot. Ben weduwnaar, 79 je., HBO. Eerst goede kennismaking, daarna in eigen land kijken of het echt bevalt alvorens grotere en langere reis te maken. Je moet wel je 2 vaccinaties hebben gehad!

  1. Goedemiddag heel graag zou ik met u wat weekjes mee willen reizen nadat we elkaar wat hebben leren kennen

 7. Hallo,
  Welke leuke, spontane vrouw, tussen de 55 en 65 jaar wil met mij in mn 2 persoons adria twin op pad. Hou van zon en warmte. Ik hoop nog dit jaar richting t zuiden te gaan. Als t mag en kan ivm corona natuurlijk. Elkaar eerst beter leren kennen via n dag, weekendje in Nederland. Daarna is alles mogelijk qua tijd en bestemming.

 8. Ik zoek camperaars die richting z frankrijk willen gaan. Zelf kleine 6 meter camper.
  Man 64, gewerkt in de zorgsektor.

  1. Beste Constantijn heb zelf ook een kleine 6 mtr camper en ben al vaak meerdere keren per jaar 2 tot 6 mnd weggeweest in m’n eentje, maar vind het toch veiliger om met 2 of meer campers te gaan, nog interesse? Reageer…

  1. Kan je wat meer over jezelf vertellen? Foto, leeftijd, hobby’s?

 9. Zoek een energieke man die met mij samen met een camper of caravan wil reizen??
  Gezellige groet reisvlindertje ????????

  1. hoi reisvlindertje, ik ga 25 Augustus 3weken voor een zon vacantie naar Zuid-Frankrijk. Vind je dit leuk? Mijn kosten.OK?Groetjes,Han

  2. Hoi Vlindertje ik zoek nog een sportieve reisgenote , ideeën en bestemmingen bij interesse samen te bekijken ,ben sociaal met respect en makkelijk in omgang , groetjes Yani