witte camper

Reisgenoot gezocht met camper? Begin hier met zoeken!

Een reisgenoot gezocht met camper? Pfoe… waar begin je in hemelsnaam met zoeken? Gelukkig ben je hier helemaal goed terecht gekomen. Wij gaan je een handje helpen. Droom je van een reis in een camper door de meeste avontuurlijke gebieden? Wie weet wordt deze droom binnenkort werkelijkheid. Met behulp van Reisgenoot-zoeken.nl zet je in ieder geval een stap in de juiste richting.

Waar beginnen met zoeken?

Je wilt graag op reis gaan met een reisgenoot met camper. Samen met iemand de wereld ontdekken met het gemak van een camper die jullie voorziet van een rijdende slaap plaats. Ideaal om mee rond te trekken en toch een eigen plekje mee te nemen.

Maar waar ga je beginnen met zoeken naar zo iemand? Op dit platform zit je helemaal goed. Hier vind je namelijk veel avonturiers die net zoals jou op zoek zijn naar een reisgenoot. Het vinden van een gelijkgestemde persoon is hierdoor erg gemakkelijk en wie weet ga je binnenkort al op reis!

Zoeken doe je door gebruik te maken van verschillende filters. Zoek bijvoorbeeld gericht op geslacht of leeftijd zodat je reizigers vind die goed bij jou passen.

Wanneer je iemand gevonden hebt is het belangrijk om het eerste contact te leggen. Van het een komt en het ander en zodoende zul je vaker afspreken om elkaar echt goed te leren kennen. Dit is belangrijk voor de basis van een goede reis. Zo wil je niet alleen beschikken over dezelfde wensen en behoeften maar ook hetzelfde denken over de tripjes die jullie willen maken.

Op één lijn zitten met iemand is van groot belang om vervelende discussies tijdens je reis te voorkomen.

Waar moet je op letten?

Zoals hierboven kort vermeld is het belangrijk dat je elkaar goed leert kennen. Echt goed. Je gaat met iemand voor langere tijd op reis wat zeker het een en ander gaat kosten. Het zou daarom jammer zijn als een reis verpest wordt door discussies die onnodig zijn.

Spreek daarom vaak genoeg af zodat je iemand echt leert kennen én respecteren. Op deze manier bouw je een band op die voor beide partijen prettig werkt.

Zodra de connectie er is, is het belangrijk om een vertrekdatum te bespreken. Niet iedereen kan zomaar een aantal weken ertussen uit. Denk aan verplichtingen zoals werk en/of kinderen.

Wanneer jullie overeengekomen zijn m.b.t. een vertrekdatum, is het van belang om een goede planning te maken. Water bij de wijn doen is hierbij essentieel. Jullie zullen beiden een aantal dingen hebben die jullie graag willen doen, al zal de ander dit misschien helemaal niet zo tof vinden. Een compromis sluiten is daarom zeker geen slecht idee.

Bespreek dus op tijd je wensen en behoeften zodat je je hier tijdens je reis niet druk over hoeft te maken en je niet voor verrassingen komt te staan. Dat is wel zo fijn.

Reisgenoot met camper gezocht? Bekijk onze grote ledenlijst!

Wil je direct beginnen met zoeken naar een reisgenoot met camper? Registreer jezelf helemaal gratis op ons platform. Wie weet leg je vandaag nog contact met een ideale reispartner. Op ons platform staan de leden al klaar om met jou in contact te komen. Waar wacht je nog op?

We wensen je veel succes toe met je zoektocht!

Gerelateerde artikelen

De 6 beste luchtbedpompen in 2021

Sommige producten maak je leven écht een stuk makkelijker. Eén van die producten is bij uitstek een luchtbedpomp. Iedereen kent het volgende scenario vast wel; veel te lang bezig zijn met het opblazen van een luchtbed. Met een handmatige pomp werk je je flink in het zweet en met de mond opblazen is al helemaal…

De 7 beste reiskussens in 2021

Heb jij al een reiskussen? De kans is aanwezig dat je op zoek bent naar een nieuwe óf dat je juist nog nooit een reiskussen hebt gehad. Als het laatste het geval is, dan weet je nog niet wat je mist. Zeker als je lange reizen maakt, in de auto of per vliegtuig, is een…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Goedemiddag, na een 2 jaar een bus camper met veel plezier gebruikt te hebben omgeschakeld naar een Fiat 280 integraal camper. Nu is het plan om in November ’21 richting Spanje te gaan en dan bijvoorbeeld begin januari weer terug te zijn. Ik heb geen moeite met alleen reizen, maar ook wl een smet een reisgenote door Spanje/Portugal gegaan en dat was toch ook gezellig. Dus….. welke dame heeft wel zin in een trip naar Spanje? Ook heel geschikt als jij bijvoorbeeld online werkt want ik heb voldoende stroom vanaf de zonnepanelen.
  Gegroet, Vincent

 2. Ik ben gezonde , vitale , vlotte vrouw van 72. Afgelopen 6 jaar naar 33 jaar in Ned. woon ik in Polen . Mis wat vrienden hier , zeker om op vakantie te gaan. Normalite heb ik geen probleem om allen te reisen , maar ik rij niet en daarom heb ik reisgenoot noodig.
  Polen is heel mooi, zeker door land wegjes te turen.
  Ik ben gemakkelijk in omgaan , kan goed koken , lopen tot 15 km per dag en heb goed humor.
  Herfst is zeer kleurrijke in Polen, late wij dit gaan bekijken !

 3. Hallo daar, ik heb onlangs een Adria S670 gekocht. Ik ben een weduwnaar van 70 jaar en zou graag in kontakt komen met een maatje m/v om samen op korte of langere reizen te gaan.
  Waarheen ??? Ik heb geen speciale voorkeur.
  Ik heb ervaring met caravans, dus jouw evt. Ervaring met campers zou welkom zijn.

  1. Ik ben fitte , gezonde vrolijke active vrouw van 72.
   Ik woon laatste 6 jaar in Polen naar 33 jaar in Ned. gewoond te hebben.
   Ik zoek reisgenoot om door deze prachtig land te trekken.

  2. Hallo,mijn naam is Riëtte en ik ben weduwe. mijn campermaatje is helaas in 2018 overleden.ik mis het camperleven enorm.ik ziek een gezellig maatje die met mij het avontuur aan wil gaan.ik bestuur de camper graag.

 4. Mijn campervan zoekt een vr. reisgenoot. Ben weduwnaar, 79 je., HBO. Eerst goede kennismaking, daarna in eigen land kijken of het echt bevalt alvorens grotere en langere reis te maken. Je moet wel je 2 vaccinaties hebben gehad!

 5. Hallo,
  Welke leuke, spontane vrouw, tussen de 55 en 65 jaar wil met mij in mn 2 persoons adria twin op pad. Hou van zon en warmte. Ik hoop nog dit jaar richting t zuiden te gaan. Als t mag en kan ivm corona natuurlijk. Elkaar eerst beter leren kennen via n dag, weekendje in Nederland. Daarna is alles mogelijk qua tijd en bestemming.

 6. Ik zoek camperaars die richting z frankrijk willen gaan. Zelf kleine 6 meter camper.
  Man 64, gewerkt in de zorgsektor.

  1. Kan je wat meer over jezelf vertellen? Foto, leeftijd, hobby’s?

 7. Zoek een energieke man die met mij samen met een camper of caravan wil reizen??
  Gezellige groet reisvlindertje ????????

  1. hoi reisvlindertje, ik ga 25 Augustus 3weken voor een zon vacantie naar Zuid-Frankrijk. Vind je dit leuk? Mijn kosten.OK?Groetjes,Han

  2. Hoi Vlindertje ik zoek nog een sportieve reisgenote , ideeën en bestemmingen bij interesse samen te bekijken ,ben sociaal met respect en makkelijk in omgang , groetjes Yani

Nieuwe rapportage

Sluiten